Şifresiz maç | Borussia Dortmund - Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı hangi kanalda?

Borussia Dortmund-Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı için heyecanla beklenen saatler yaklaşıyor. Borussia Dortmund ise rövanş maçında Signal Iduna Park'ta rakibini devirmek için sahaya çıkacak. Peki, Borussia Dortmund - Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı bu akşam saat kaçta? Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Şifresiz maç | Borussia Dortmund - Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı hangi kanalda?

Borussia Dortmund ile Atletico Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı büyük bir heyecanla bekleniyor. İlk maçı 2-1'lik skorla kazanan La Liga temsilcisi, bu avantajını koruyarak tur atlamayı hedefliyor. Ancak ev sahibi Borussia Dortmund, sahadan 2 farklı skorla galip ayrılarak bir üst tura yükselmeyi amaçlıyor. Şimdi gözler, bu önemli mücadelede hangi takımın üstünlük sağlayacağına çevrildi. Peki, Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı ne zaman? Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı hakkında detaylar...

BORUSSİA DORTMUND - ATLETİCO MADRİD ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Borussia Dortmund-Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı, bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Signal Iduna Park'ta gerçekleşecek olan karşılaşma, TV8,5 kanalından naklen ve ücretsiz olarak yayınlanacak. Mücadelede düdük çalacak hakem ise Slovenya'dan Slavko Vincic olacak.