Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman? Adana Demirspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de 34. hafta Adana Demirspor - Galatasaray maçı ile başlıyor. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını açan Galatasaray, bugün Adana Demirspor deplasmanına konuk oluyor. Peki, Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman? Adana Demirspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor, Galatasaray'ı konuk edecek. Heyecan dolu karşılaşma Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak. İşte, Adana Demirspor - Galatasaray maçı hakkında detaylar...

ADANA DEMİRSPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'in haftanın açılış maçında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Adana Demirspor - Galatasaray mücadelesi, 26 Nisan Cuma günü saat 20:00'de Yeni Adana Stadyumu'nda başlayacak. Bu karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

YABANCI VAR HAKEMİ BELİ OLDU

Müsabaka Bahattin Şimşek tarafından yönetilecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Burak Şeker üstlenecek. VAR koltuğunda ise Portekizli Andre Narciso yer alacak. Narciso'ya AVAR olarak Emre Kargın, Deniz Caner Özaral ve Alper Ulusoy eşlik edecek.

MUHTEMEL 11'LER

Adana Demirspor:

Magomedaliev, Atal, Gravillon, Semih Güler, Mohammadi, Maestro, Alioui, Mendoza, Yusuf Barasi, Yusuf Erdoğan, Balotelli.

Galatasaray:

Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış Alper, Ziyech, Icardi.