Fenerbahçe - Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Fenerbahçe ve Olympiakos arasındaki Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı heyecanı artıyor. İlk maçta Atina'da 3-2'lik bir skorla mağlup olan Fenerbahçe, taraftarı önünde rakibini en az iki farklı skorla yenerek adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman? Maç hangi saatte başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe - Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı için gözler, karşılaşmanın tarihi ve saati üzerinde yoğunlaştı. Deplasmanda oynanan ilk maçta 3-2'lik bir skorla mağlup ayrılan temsilcimiz Fenerbahçe, taraftarı önünde galip gelerek ve tur atlayarak avantaj elde etmeyi hedefliyor. Olympiakos karşısında 2 farklı skorlu bir galibiyet, temsilcimizi yarı finale taşıyacak. Peki, Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman? Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta? Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda?

FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı, 18 Nisan Perşembe günü saat 22:00'de gerçekleşecek. Ülker Stadyumu'nda yapılacak bu mücadelede Alman hakem Tobias Stieler düdük çalacak. Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı, TV8 kanalından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.