Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? Sivassspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe ile Sivasspor, Trendyol Süper Lig'deki yerlerini sağlamlaştırmak için karşı karşıya geliyor. Haftanın en heyecan verici maçlarından biri olarak dikkat çeken Fenerbahçe-Sivasspor mücadelesi öncesinde, maçın tarihi, yayın kanalı, ücretsiz yayınlanıp yayınlanmadığı ve maçın hakemi gibi detaylar merak konusu oldu. Peki, Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? Sivasspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta? Sivasspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? Sivassspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan'ın Olympiakos ekibine mağlup olan sarı-lacivertliler, bu karşılaşmayı kazanarak moral bulmaya ve şampiyonluk yarışında önemli bir adım atmaya çalışacak. Peki, Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? Sivasspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta oynanacak? Sivasspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda olacak? İşte, Sivasspor - Fenerbahçe maçının detayları ve ilk 11'i...

SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Müsabakada Cihan Aydın düdük çalacak. Cihan Aydın'ın yardımcılığını Cevdet Kömürcüoğlu ile Volkan Ahmet Narinç'in üstleneceği Sivasspor - Fenerbahçe maçı saat 20.00'de başlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Sivasspor:

Nikolic, Murat, Poungouras, Appindangoye, Camara, Uğur, Koita, İbrahim, Bartuğ, Menig, Manaj.

Fenerbahçe:

Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.