Şifresiz maç! Arsenal - Bayern Münih Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı ne zaman?

Arsenal-Bayern Münih maçı için heyecan dorukta. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin ilk maçında Arsenal, bu akşam Emirates Stadyumu'nda Bayern Münih'i konuk edecek. Karşılaşmayı İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetecek. Futbol tutkunlarının merakla beklediği Arsenal-Bayern Münih maçı ne zaman? Arsenal-Bayern Münih maçı saat kaçta? Arsenal-Bayern Münih maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Şifresiz maç! Arsenal - Bayern Münih Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı ne zaman?

Arsenal-Bayern Münih maçı için heyecan dorukta. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin ilk maçında İngiliz temsilcisi Arsenal, sahasında Alman devi Bayern Münih'i ağırlayacak. Bu sezon Thomas Tuchel'in liderliğinde Bundesliga'da mücadele eden Bayern Münih, Bayer Leverkusen'in 16 puan gerisinde kalarak şampiyonluk yarışında iddialı bir konumda değil. Ancak, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans sergileyerek yoluna devam etmek istiyorlar. Futbolseverlerin merakla beklediği Arsenal-Bayern Münih maçı ne zaman? Arsenal-Bayern Münih maçı saat kaçta? Arsenal-Bayern Münih maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Arsenal-Bayern Münih maçına dair detaylar...

ARSENAL - BAYERN MÜNİH ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI HNAGİ KANALDA?

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda yer alan Arsenal, PSV Eindhoven, Lens ve Sevilla'yı geride bırakarak 13 puanla grubunu lider tamamladı ve bir üst tura yükseldi. Son 16 turunda Porto ile karşılaşan İngiliz ekibi, ilk maçta 1-0 yenilse de ikinci maçta penaltılarla 4-2 galip gelerek çeyrek finale yükseldi. Diğer yandan, Bayern Münih, grubunda Manchester United, Galatasaray ve Kopenhag'ı geride bırakarak 16 puanla lider oldu. Son 16 turunda Lazio'ya karşı ilk maçta 1-0 mağlup olan Alman ekibi, rövanş maçında 3-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Arsenal-Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı 9 Nisan Salı günü saat 22:00'de Emirates Stadyumu'nda oynanacak. Bu heyecan verici mücadele, TV8,5 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.