Şifresiz! Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı ne hangi kanalda?

Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Hollandalı hakem Danny Makkelie'nin yöneteceği bu kritik karşılaşmada galip gelen takım, adını yarı finale yazdıracak. Peki, Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı ne zaman? Bayern Münih-Arsenal maçı saat kaçta? Bayern Münih-Arsenal maçı hangi kanalda? İşte, Bayern Münih-Arsenal maçı hakkında merak edilenler...

Şifresiz! Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı ne hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki yarı finalist belli oldu. Bu akşamın müsabakalarının ardından ise yarı finale yükselecek iki takım daha netleşecek. İlk maçta 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan Bayern Münih-Arsenal karşılaşmasının rövanşı, bu akşam Allianz Arena'da gerçekleşecek. Seyir zevki yüksek bir mücadele olacak Bayern Münih-Arsenal maçı, şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. Peki, Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman? Bayern Münih-Arsenal maçı saat kaçta? Bayern Münih-Arsenal maçı hangi kanalda yayınlanacak?

BAYERN MÜNİH-ARSENAL ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Allianz Arena'da oynanacak olan mücadele TV8,5 ekranından naklen ve şifresiz olarak ekrana gelecek.