Real Madrid-Manchester City Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Real Madrid-Manchester City çeyrek final ilk maçı için geri sayım devam ediyor. Santiago Bernabéu Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede her iki takımın da etkili oyunculara sahip olması, maçın heyecanını üst seviyelere çıkarıyor. Peki, Real Madrid-Manchester City Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda?

Real Madrid-Manchester City Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Real Madrid-Manchester City maçı için heyecanlı bir bekleyiş devam ediyor. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin ilk maçında, İspanyol devi Real Madrid, son yıllarda gösterdiği futbol kalitesiyle dikkat çeken Manchester City'i ağırlayacak. Carlo Ancelotti'nin kritik mücadelede Milli futbolcumuz Arda Güler'e şans verecek olup vermeyeceği de merak edilen bir diğer konu. Peki, Real Madrid-Manchester City maçı ne zaman? Real Madrid-Manchester City maçı saat kaçta? Real Madrid-Manchester City maçı hangi kanalda yayınlanacak? Arda Güler forma giyecek mi?

REAL MADRİD - MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN?

2022-2023 Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde eşleşen iki takımın mücadelesinde Real Madrid'in sahasında oynanan müsabaka 1-1'lik skorla biterken, Etihad Stadyumu'nda oynanan mücadeleden Manchester City 4-0'lık net bir skorla galip gelerek adını finale yazdırmıştı.

Real Madrid-Manchester City Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Santiago Bernabau'da oynanacak olan mücadelede Fransız hakem François Letexier düdük çalacak. Mücadele EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak.