Gözler Türkiye Futbol Federasyonu'nda! Fenerbahçe ne ceza alacak?

Fenerbahçe, Şanlıurfa'da gerçekleşen Süper Kupa maçına U19 takımıyla maça çıktı. Galatasaray ile oynayan Fenerbahçe, sahadan çekildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun maça ilişkin ne karar vereceği bir merak konusu haline geldi. Peki, Fenerbahçe ne ceza alacak?

Gözler Türkiye Futbol Federasyonu'nda! Fenerbahçe ne ceza alacak?

Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa mücadelesi, Galatasaray'ın ilk dakikada öne geçmesi ve sarı-lacivertlilerin maçtan çekilmesiyle son buldu. Fenerbahçe'nin Süper Kupa finalinde sahadan çekilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun ne karar vereceği merak ediliyor. Galatasaray'ın 3-0 hükmen galibiyetiyle sonuçlanması beklenen Süper Kupa finalinin ardından, Fenerbahçe'nin alacağı muhtemel cezalar da büyük bir merak konusu haline geldi. Peki, Fenerbahçe ne ceza alacak?

FENERBAHÇE NE CEZA ALACAK?

Şanlıurfa'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa mücadelesi, Sarı-Kırmızılılar'ın ilk dakikada öne geçmesi ve karşılaşmaya U19 takımı ile çıkan Sarı-Lacivertliler'in maçtan çekilmesi ile sona erdi. Bu gelişmelerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği kararlar merakla bekleniyor.

TFF'nin Süper Kupa ile ilgili talimatında 'bir takım müsabakaya çıkmazsa' başlıklı konuda ciddi yaptırımlar bulunuyor ancak, 'müsabakaya çıkılır ve sahadan çekilme olursa' gibi bir başlık talimatta yer almıyor. TFF Yönetimi, konuyla ilgili kısa sürede toplanacak ve ardından PFDK sevkleri yapacak.

Galatasaray'ın 3-0 hükmen galip ilan edilmesi beklense de Fenerbahçe'nin ne ceza alacağı net değil.