Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Sultanlar Ligi final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya gelecek. Serinin ilk maçını Fenerbahçe Opet kazanırken üçüncü maçı ise Eczacıbaşı Dynavit aldı. Eşleşmede durumun 1-1 olduğu bu karşılaşmanın yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Peki, Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit Sultanlar Ligi final serisi üçüncü maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam, Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit arasında Sultanlar Ligi final serisi üçüncü maçı oynanacak. Serinin ikinci maçını Eczacıbaşı Dynavit, 3-2'lik set sonucuyla kazanarak serideki dengeyi 1-1'e getirdi. Üç galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı bu eşleşmenin üçüncü maçı bu akşam gerçekleşecek. Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçı ne zaman? Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçı saat kaçta? Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçı hakkında merak edilenler...

FENERBAHÇE OPET-ECZACIBAŞI DYNAVİT MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit Sultanlar Ligi final serisi üçüncü maçı 15 Nisan Pazartesi saat 19:00'da başlayacak. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.