Fenerbahçe Alagöz-Villeneuve maçı ne zaman? Fenerbahçe Alagöz-Villeneuve basketbol maçı saat kaçta?

Fenerbahçe Alagöz, Euroleague Kadınlar Finali'nde Fransız takımı Villeneuve ile karşılaşacak. Heyecan verici final maçını izlemek isteyenler, maçın ne zaman oynanacağını öğrenmek istiyorlar. Peki, Fenerbahçe Alagöz-Villeneuve maçı ne zaman? İşte Fenerbahçe Alagöz - Villeneuve maçının detayları...

Fenerbahçe Alagöz-Villeneuve maçı ne zaman? Fenerbahçe Alagöz-Villeneuve basketbol maçı saat kaçta?

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women Final Four yarı finalinde ÇBK Mersin'i 89-80 yenerek adını finale yazdırdı. Bu zaferle birlikte takım, EuroLeague'de üst üste üçüncü, toplamda altıncı kez finale yükseldi. Potanın Kraliçeleri şimdi finalde Fransız takımı Villeneuve ile karşılaşacak. Peki, Fenerbahçe Alagöz-Villeneuve maçı ne zaman? Fenerbahçe Alagöz-Villeneuve maçı saat kaçta?

FENERBAHÇE ALAGÖZ-VİLLENEUVE MAÇI NE ZAMAN?

Potanın Kraliçeleri finalde Fransız takımı Villeneuve d'Ascq ile karşılaşacak. 14 Nisan Pazar akşamı Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak.

FENERBAHÇE ALAGÖZ-VİLLENEUVE MAÇI HANGİ KANALDA?

Avrupa'nın önde gelen kadın basketbol kulüplerinin karşı karşıya geleceği final maçı TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak takip edilebilecek.