Barcelona-Paris Saint Germain maçı ne zaman? Barcelona-Paris Saint Germain maçı hangi kanalda?

Barcelona-PSG Şampiyonlar Ligi maçı için geri sayım tüm hızıyla sürüyor. Çeyrek finalin ilk maçında deplasmanda 3-2'lik galibiyetle ayrılan Katalan ekibi, bu kez Nou Camp'ta Fransız devi Paris Saint Germain'i ağırlayacak. Kazanan takım, adını yarı finale yazdıracak bu mücadele, ilk maçtaki gibi büyük heyecana sahne olacak. Peki, Barcelona-PSG Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda izlenebilecek?

Barcelona-Paris Saint Germain maçı ne zaman? Barcelona-Paris Saint Germain maçı hangi kanalda?

Gözler, Barcelona-PSG Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçının başlama saati üzerinde yoğunlaşıyor. Futbolseverlerin büyük ilgi göstereceği bu maç, Camp Nou'da gerçekleşecek. İlk maçı 3-2'lik bir skorla kazanan Katalan temsilcisi Barcelona, avantajlı bir pozisyonda taraftarı önünde sahaya çıkacak. Peki, Barcelona-PSG Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman? Barcelona-PSG maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

BARCELONA-PSG ÇEYREK FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

İlk maç Parc des Princes'te oynandı. Barcelona, Raphinha'nın 37. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi Paris Saint Germain'in yanıtı ise ikinci yarının başında eski Barcelona oyuncusu Ousmane Dembele'den geldi. PSG, gol atarak skoru 2-1 yaptı.

Ancak, bu şoku çabuk atlatan Katalan devi, 62. dakikada Raphinha'nın bir gol daha atmasıyla skoru eşitledi. Dakikalar 77'yi gösterdiğinde ise İlkay Gündoğan'ın asistiyle Andreas Christiensen, Barcelona'ya galibiyeti getiren golü attı.

Heyecanla beklenen Barcelona-PSG Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı ise, 16 Nisan TSİ saat 22:00'de başlayacak. Camp Nou'da gerçekleşecek mücadeleyi Istvan Kovacs yönetecek. Maç, EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak.