Avusturya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman? Avusturya-Türkiye hazırlık maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Avusturya-Türkiye hazırlık maçı için heyecan dorukta. Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık kapsamında A Milli Takım, özel bir maç için Avusturya ile karşılaşacak. Peki, bu heyecan verici karşılaşma ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Avusturya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman? Avusturya-Türkiye hazırlık maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Avusturya-Türkiye hazırlık maçı için heyecan dorukta. EURO 2024 öncesi hazırlıklar kapsamında A Milli Takım, ilk maçında Macaristan'a 1-0 mağlup oldu. Ancak, bu sonuca rağmen takım, ikinci hazırlık maçı için Viyana'da Avusturya ile karşılaşacak. Macaristan maçında gösterilen performansın üzerine çıkmayı hedefleyen Türkiye, Avusturya karşısında güçlü bir oyun sergilemek istiyor. Peki, Avusturya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

AVUSTURYA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ernst Happel Stadyumu'nda oynanacak olan Avusturya-Türkiye maçı Türkiye saati ile 22:45'te olacak. TRT Spor ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Mücadelede İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale yapacak.

AVUSTURYA-TÜRKİYE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Avusturya:

Pentz, Lainer, Querfeld, Danso, Mwene, Seiwald, Grillitsch, Laimer, Baumgartner, Sabitzer, Weimann

Türkiye:

Uğurcan, Mert, Merih, Abdülkerim, Cenk, Salih, Orkun, İrfan Can, Arda, Kerem, Barış Alper