Alanyaspor - Galatasaray maçı ne zaman? Alanyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Alanyaspor - Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'in 32. haftasının kapanış maçında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak. Peki, Alanyaspor - Galatasaray maçı ne zaman? Alanyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta? Alanyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Alanyaspor - Galatasaray maçı ne zaman? Alanyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Alanyaspor - Galatasaray maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Süper Lig'in son haftalarına yaklaşırken, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Peki, Alanyaspor - Galatasaray maçı bu akşam saat kaçta? Alanyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Alanyaspor - Galatasaray maçı hakkında merak edilenler...

ALANYASPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Alanyaspor-Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında bu akşam saat 20:00'de başlayacak. Alanya Oba Stadyumu'nda gerçekleşecek mücadelede hakem Cihan Aydın olacak. Maç, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Alanyaspor-Galatasaray karşılaşmasında Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında yabancı bir hakem bulunacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu haftadan itibaren hayata geçirdiği önemli maçlardaki yabancı VAR ataması, Alanyaspor-Galatasaray maçında da uygulanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Alanyaspor:

Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Richard, Fer, Oğuz, Efecan, Yusuf, Ahmed Hassan

Galatasaray:

Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi