Yonca Evcimik: Erkek olsam Simge'nin kapısında yatardım

90'lı yıllara damga vuran şarkıcı Yonca Evcimik, meslektaşı Simge'ye övgüler yağdırdı.

Yonca Evcimik: Erkek olsam Simge'nin kapısında yatardım

1991 yılında ilk albümü 'Abone' ile şarkıcılık kariyerine adım atan, başrolde yer aldığı 'Çılgın Bediş' dizisiyle oyunculuk kariyerinde de adından söz ettiren Yonca Evcimik, Kral Müzik Youtube kanalında gazeteci Serhat Tekin’in konuğu oldu. Hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Evcimik, sorulan sorulara cesur cevaplar verdi.

Serhat Tekin’in, "Son zamanlarda en beğendiğiniz kadın şarkıcı kim?" sorusuna Simge Sağın cevabını veren Yonca Evcimik; "Simge’yi çok beğeniyorum, sesine ve şarkılarına bayılıyorum. Çok güzel bir kadın. Bildiğim kadarıyla bir sevgilisi yok. Valla ben erkek olsam Simge’nin kapısında yatar, peşini bırakmazdım. O kadar güzel, su gibi bir kadın" şeklinde konuştu.

654e3ba886b2447a64b734d7.webp

"KENDİMİ 60 YAŞINDA HİSSETMİYORUM"

Şarkıcı, "60 yaş ne hissettiriyor?" sorusu karşısında, "Kendimi hiç 60 yaşında hissetmiyorum. Sorduklarında 20-30 arasında bir yerlerdeyim diyorum. Buna içimdeki çocuk diyebilirsin. Yaşımı saymıyorum, aynaya bakmıyorum. Bu yaşımda böyle hissediyorsam ilerisi için korkacak bir şey kalmamış demektir. Bu enerjim olduğu müddetçe ben daha yürür giderim" cevabını verdi.

654e3bf386b2447a64b734da.webp

Estetik sorularına ise isyan eden ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Kadınlarla uğraşacaklarına erkek popçuların estetiklerine baksınlar. Yakışmıyor bazılarına. Bence yaptırmasınlar. Çok belli oluyor ve yakışmıyor o botokslar, dolgular. Yaşında güzel yaşlanmak varken bence hiç yaptırmasınlar. Estetik en çok biz kadınlara yakışıyor bence.