Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da büyük ödülü hangi takım kazandı?

Survivor All Star'da bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Oyunu kazanan takım, dokunulmazlık ödülüyle birlikte Acun Ilcalı'nın bahsettiği büyük ödülü de kazandı. Peki, Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu? 27 Nisan'daki büyük ödülü hangi takım kazandı? İşte, eleme adayı...

Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da büyük ödülü hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star macerası hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı ve mavi takım, bir kez daha dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Bu sefer, dokunulmazlığın yanı sıra büyük bir İngiltere ödülü de yarışmacıları bekliyor. İşte, Survivor'da ilk eleme adayı...

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star yarışmasında 27 Nisan Cumartesi akşamı, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için heyecan doruktaydı. Takımlar, büyük bir mücadeleyle karşı karşıya geldi ve oyunun kazananı sadece dokunulmazlıkla kalmayacak, aynı zamanda Hull City'nin Ipswich maçını izlemek için İngiltere'ye gideceği büyük bir ödülün de sahibi olacaktı.

Kazanan takımın yanı sıra, yarışmacıları bir de ağızları tatlandıracak bisküvilerin beklediği bir ortamda, rekabet kızıştı.

Mavi takımda yaşanan değişikliklerle birlikte, Kırmızı takımdan mavi takıma geçen Merve, yeni takımında ilk dokunulmazlık oyununa çıktı ve büyük bir performans sergiledi.

Mavi takımın konseyinde ise eleme adayını belirleme aşamasına gelindi. Bu önemli kararın alındığı konseyde, haftanın ilk eleme adayı olarak mavi takımdan Yasin seçildi.