İnci Taneleri Nehir kimdir? Nehir'i canlandıran Sera Kutlubey kaç yaşında ve nereli?

Her hafta izleyicileriyle buluşan İnci Taneleri dizisi, sevenleri karşısına çıkıyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç gibi deneyimli oyuncuların yer aldığı dizide yeni karakterler de dikkat çekiyor. Bu karakterlerden biri de Nehir. Peki, İnci Taneleri dizisine yeni katılan Nehir karakteri kimdir ve nerelidir?

İnci Taneleri Nehir kimdir? Nehir'i canlandıran Sera Kutlubey kaç yaşında ve nereli?

Yılmaz Erdoğan'ın Azem karakterini canlandırdığı Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri'ne yeni bir isim katılıyor. Azem'in kızı olan Nehir'in dizideki varlığı, hikayeye yeni bir dinamizm katacak. Peki, Nehir karakterini canlandıran Sera Kutlubey kimdir? İşte Sera Kutlubey hakkında merak edilenler..

haber-fotografi-14.jpg

SERA KUTLUBEY KİMDİR?

Kutlubey, 24 Ekim 1997 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamladı.

İlk oyunculuk deneyimini, 2016 yılında Kehribar dizisi ile yaşayan Kutlubey, akabinde Babam ve Ailesi dizisinde rol aldı.

2017 yılında İsimsizler dizisinde "Seher" karakterini canlandırdı.

2019-2020 yılları arasında Zalim İstanbul dizisinde "Cemre Yılmaz" rolü ile dikkat çekti.

2022-2023 yılları arasında yayımlanan İyilik dizisinde "Damla" karakterini oynadı.

haber-fotografi-13.jpg

İlk romanı "Plüton'un Düş'üşü"nü 2022 yılında yayımladı.

Oyunculuğa adım atan isim, 2023 yılında "Adım Farah" dizisinde rol aldı. Zalim İstanbul dizisindeki performansıyla 46. Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti ödülünü kazandı.

Kariyerindeki başarılar arasında, 2020 yılında Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri'nden Yılın En İyi Kadın Oyuncusu ödülünü almak da bulunuyor.