Yine tansiyon yükseldi! Fazıl Say ile Farah Zeynep Abdullah arasında Yılmaz Güney gerginliği

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney konusundaki tepkisi karşısında bir isimden daha tepki geldi. Fazıl Say, ünlü oyuncuya tepki gösteren bir paylaşım yapınca, Abdullah'tan yanıt gecikmedi!

Yine tansiyon yükseldi! Fazıl Say ile Farah Zeynep Abdullah arasında Yılmaz Güney gerginliği

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney'e tepkisi sanat camiasını karıştırdı. Güney'in kadına şiddet gösteren bir isim olduğunu belirten Abdullah, bu kez karşısında Piyanist Fazıl Say'ı buldu.

"BİRAZ HADDİNİ BİLMEK GEREK"

Instagram hesabından paylaşım yapan Fazıl Say, Farah Zeynep Abdullah'ı etiketleyerek bir paylaşımda bulundu. Say, şunları söyledi:

"Bu sanatçıların dönemi bitti' gibi yanlış bir algıya düşmeyelim, çünkü bitmez.
Bitmeyecek. O dönem bittiyse peki hangi dönem başlayacak? Çok iyi reyting alan dizilerin, Netflix’de tutmuş bir şeyin, Instagramdaki iki plaj fotoğrafının, Twitter’da iki polemiğin olduğu dünya mı bu çok beğendiği 'yeni dönem'? 'Ünlü' olmak mı tek değer?

10 saniyelik reklamda hiç bir şey yapmadan ve yapmasına da zaten gerek olmayan görüntülerde milyonlar kazanırken, aynı anda, Her gün yüzlerce Filistinli çocuğun öldürüldüğü, insanların deprem enkazları altında inildediği bu yeni dünyada, sanki kendi hatası olmayacak mı hiç? İçine düştüğü durumlarda mı olmayacak?

Şu yol filminde figuran bile olamayacak niteliksizlikteki 'dizi oyuncusu' artık 'dönemleri' ve 'milatları' tayin eder olmuş. Biraz haddini bilmek gerek. Sanat yüreğimizdedir. Bu ülkenin kültür tarihini değersizleştirmeye boşuna uğraşmasın, karşısında bilmediği bir şey olan gerçek sanat var. Farah Zeynep sanatı, Keşke ucundan öğrenebilseydi, kendisine olan saygıyı daha şimdiden yok etti, büyük sanatçıları ezmeye kalkarak."

"ABİ YAZIN TUTARSIZ VE AHMAKÇA"

Farah Zeynep Abdullah ise Say'ın paylaşımına hikayesinde yanıt vererek, "Abi yazın nerden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmkça, anlamamışsın, belli ki anlamak da istemiyorsun. Dün gece yarısı buradan telefonunu bana yazdın 'konuşalım, iki çift sözüm var' diye, ben de uyuyodum. Müsaitseniz arayabilirim yazdım, dönmedin. Konuşsaydın keşke ' abim seni hiç ilgilendirmiyor benim düşüncelerim' der uyumaya devam ederdim" dedi.