Yağmur Taktaş kimdir? Yağmur Taktaş'a ne oldu?

Sosyal medya fenomeni ve İşte Benim Stilim programı yarışmacısı olan Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan evinde hayatını kaybetti. Vefatının ardından, sosyal medyada çeşitli korkutucu iddialar dile getirildi. Peki, Yağmur Taktaş kimdir ve kaç yaşındaydı? İşte, Yağmur Taktaş hakkında son bilgiler...

Yağmur Taktaş kimdir? Yağmur Taktaş'a ne oldu?

İşte Benim Stilim programı ile ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapıldı. Peki, Yağmur Taktaş kimdir, neden öldü?

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Milliyet'in haberine göre, Yağmur Taktaş, 1996 yılında Adana'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Adana Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Spor ve moda alanlarına ilgi duyan İşte Benim Stilim gibi televizyon programlarına katılmış ve cesur pozlarıyla dikkat çekti.

YAĞMUR TEKTAŞ NEDEN ÖLDÜ?

Blog Yağmur sayfasında yer alan habere göre, Yağmur Taktaş, Amerika'da yaşayan eski sevgilisi tarafından arife günü cinayete kurban gitti. Genç kadının cenazesi, ailesiyle birlikte yaşadığı Adana'ya getirilerek defnedildi. Taktaş'ın daha önce annesine "Türkiye'ye benim ölüm gelir" dediği iddia ediliyor.

Yağmur Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına Exorcist adlı korku filmi karakteri Regan görseli koyulması ve tüm paylaşımların kaldırılması hakkında da farklı yorumlar yapıldı.

ekran-goruntusu-2024-04-22-083748.pngTaktaş'ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.'den şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.