Volkan Demirel: Zeynep'i ilk gördüğümde 'seninle evleneceğim' dedim

Zeynep Sever ile mutlu evliliğiyle adından sıkça söz ettiren Volkan Demirel, "Zeynep inanmazdı bana, ilk gördüğümde 'seninle evleneceğim' dedim. 'Sen herkese bunu söylüyorsun' dedi. Benim dediğim oldu, inandığım her şeyi gerçekleştirdim şu ana kadar" dedi.

Volkan Demirel: Zeynep'i ilk gördüğümde 'seninle evleneceğim' dedim

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel, Zeynep Sever ile evliliği ve aile hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Miss Belçika 2009 birincisi Zeynep Sever ile 2010 yılında evlenen çiftin Yade ve Yeda adında iki kız çocuğu bulunuyor.

Volkan Demirel, aile hayatına dair şu ifadeleri kullandı:

"Kızlarım benim her şeyim. Oğlum olmasını da isterdim ama olmadı. Yade eşimden daha fazla soru soruyor ama çok hoşuma gidiyor. Kızlarımla arkadaş gibi olmaya çalışıyorum."

"BİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ TAMAMLAYAN BİR ÇİFTİZ"

Romantik biri olmadığını belirten Demirel, "Çiçek almam, yoldan geçerken papatyayı koparıp veririm. Bizim tarih kavramımız da yoktur. Tarihlere, çiçeğe, hediyeye takılı kalmayız. Bizim için önemli olan benim onun, onun benim yanımda olmamdır. Birbirimizi çok iyi tamamlayan bir çiftiz. Şiddetli kavgalarımız tabii ki var, günün sonunda bir karara varır ve konuyu öyle kapatırız, Allah'a çok şükür iki çocuğumuz var, çekirdek bir aileyiz" dedi.

Eşine ilk görüşte aşık olduğunu ifade eden Demirel, "Benim düşündüğüm, inandığım şeyler gerçekleşti. Zeynep inanmazdı bana, ilk gördüğümde 'seninle evleneceğim' dedim. 'Sen herkese bunu söylüyorsun' dedi. Benim dediğim oldu, inandığım her şeyi gerçekleştirdim şu ana kadar" şeklinde konuştu.