Turabi bu habere çok üzülecek! Acun Ilıcalı, o ismin Survivor All Star'a geleceğini duyurdu!

TV8 patronu Acun Ilıcalı, Survivor All Star'a katılacak olan yeni ismi duyurdu. Turabi'nin pek de anlaşamadığı Hakan Hatipoğlu, yeni sezonda yarışacak.

Turabi bu habere çok üzülecek! Acun Ilıcalı, o ismin Survivor All Star'a geleceğini duyurdu!

Survivor All Star yarışmasının ne zaman başlayacağına ilişkin net bir tarih olmasa da yeni sezon yarışmacıları sıra sıra belli olmaya devam ediyor.

Ersin Korkut'un yarışmaya dahil olmasının ardından Acun Ilıcalı bir bomba daha patlattı. Instagram hikayesinden paylaşım yapan TV8'in sahibi Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'nun programa dahil olacağını açıkladı.

"HAKAN HATİOĞLU SURVİVOR'A RENK KATACAK"

Ilıcalı, "Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda 'Ben de orada olmalıyım' dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu Survivor’a renk katacak" dedi.

Hakan Hatipoğlu'nun yarışmaya dahil olmasıyla birlikte gözler Turabi Çamkıran'a çevrildi. İkilinin daha önce aynı yarışmada birbiriyle hiçbir şekilde anlaşamadığı biliniyordu. Ancak yeni sezona geleceği haberi verilen Turabi, daha sonra sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekildiğini açıklamıştı.

ekran-goruntusu-2023-11-26-164458.png