Survivor'da Turabi sürprizi! Katılmayacağı söylenmişti

Sağlık sorunlarına karşı mücadele veren Turabi Çamkıran'ın yeni sezonda Sruvivor'da yarışmayacağı iddia ediliyordu. Ancak Acun Ilıcalı'nın yaptığı bir paylaşım dikkatlerden kaçmadı.

Survivor'da Turabi sürprizi! Katılmayacağı söylenmişti

Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden ve Survivor All Star sezonuna katılmayacağını açıklayan Turabi Çamkıran'ın Acun Ilıcalı'nın paylaşımıyla yeniden ekranlara döneceği iddialarını gündeme getirdi. İki kez şampiyonluk yaşamış ve bir kez beşinci olan deneyimli yarışmacı, Acun Ilıcalı'nın Survivor All Star kadrosunu tanıttığı videoya katıldı.

"SURVİVOR GÜZEL BİR YER DE ABİ SEN VARSIN"

Turabi, Acun Ilıcalı'ya hitaben, "Survivor güzel bir yer de abi sen varsın. Bize bayağı zehir edeceksin." sözleriyle tekrar yarışmaya katılacağını duyurdu. Survivor All Star kadrosunda yer alan Turabi Çamkıran'ın bastonlu hali ise dikkat çekti.

Bu beklenmedik dönüş, Survivor hayranlarını heyecanlandırdı ve yeni sezona dair merakları artırdı. Turabi'nin Survivor macerasındaki performansı ve sağlık durumu, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek gibi görünüyor.