Survivor Sahra kimdir? Sahra Işık kaç yaşında ve nereli

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan, Mavi takımda mücadele eden Sahra Işık kimdir? Sahra Işık kaç yaşında? Sahra Işık evli mi? Survivor Sahra Işık hakkında tüm merak edilenler...

Survivor Sahra kimdir? Sahra Işık kaç yaşında ve nereli

Survivor 2024 All Star sezonunda Mavi takımın güçlü yarışmacılarından biri olarak dikkat çeken Sahra Işık, hem hayatıyla hem de kariyeriyle merak konusu oldu. İştei Sahra Işık'ın bilinmeyen yönleri...

boga-57.jpg

SURVİVOR SAHRA IŞIK KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Sahra Işık, başarılı bir voleybolcu olarak tanınmaktadır. Fenerbahçe'de kariyer yaparken aynı zamanda modellik de yapan Işık, 2013 yılında Best Of Model yarışmasında üçüncülük elde etti. Ülkemizi Malezya'da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında da başarıyla temsil etti.

Survivor'a ilk adımını 2014 yılında atan Sahra Işık, o dönemdeki performansı ile hafızalara kazındı. Ardından 2018 yılında tekrar Survivor'a katılan Işık, deneyimini bir kez daha artırdı. 2024 Survivor All Star kadrosunda Mavi takımın parlayan yıldızlarından biri olarak mücadele eden Işık, parkurlardaki performansıyla takımına önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.

SURVİVOR SAHRA IŞIK ÖZEL HAYATI

Özel hayatında da dikkat çeken bir isim olan Sahra Işık, uzun süredir birlikte olduğu iş insanı İdris Aybirdi ile 2019 yılında nikah masasına oturdu. Ancak çiftin evlilikleri 2022 yılında üç yıllık bir birlikteliğin ardından sona erdi.