Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor'da kim potaya gitti?

Sırvivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. Mavi ve kırmızı takım son dakikaya kadar yarışmayı bırakmıyorlar. Peki, Survivor All Star eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da kim potaya gitti?

Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor'da kim potaya gitti?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım yarıştılar. Rahatsızlıklarından dolayı mavi takımdan Seda ve Poyraz, kırmızı takımdan ise Nagihan bu dokunulmazlık oyununda yer almadı. Oyunu kazanan takım ödül olarak ise helva kazandı.

AYSU, 5 ÖDÜLDEN YARARLANAMAYACAK

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 12-10 skor ile kırmızı takım kazandı. Ödülün sahibi de kırmızı takım oldu.

Acun Ilıcalı, "Bir yarışmacımızın yakını Dominik'le bağlantıya geçip, artık işi operasyona bağlamış. Dominik'teki lokal üzerinden kendi yakına yiyecek yollamaya çalışıyor. Biz de bunu tespit ediyoruz" dedi.

Acun Ilıcalı, bu yarışmacının mavi takımdan Aysu olduğunu açıkladı. Ilıcalı, Aysu'nun 5 ödülden yararlanamayacağını belirtti.

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da en son elenen isim ise Begüm oldu. Bu hafta erkek elemesi olacağı için Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden takım eleme adayı erkek yarışmacılar arasından seçilecek. Haftanın ilk eleme adayı Hakan oldu.