Survivor All Star bugün yok mu? Survivor All Star hangi günler yayınlanıyor?

Kırmızı ve mavi takımın nefes kesen rekabetiyle ekrana gelen Survivor All Star, TV8'in en çok izlenen yarışma programlarından biri olma özelliğini sürdürüyor. Her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen bu mücadele dolu yarışmanın yayın günleri, takipçileri tarafından büyük bir merak ediliyor. Survivor All Star hangi günler yayınlanacak? Survivor All Star 26 Ocak'ta var mı?

Survivor All Star bugün yok mu? Survivor All Star hangi günler yayınlanıyor?

Televizyon dünyasının en çekişmeli yarışmalarından biri olan Survivor All Star, izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ederken, yayın takviminde önemli bir değişiklik yaşanıp yaşanmadığı da merak ediliyor. Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8 ekranlarında izlenen bu mücadele dolu programın yayın günleri merak konusu oldu. İşte, Survivor All Star'ın güncel yayın takvimi ve 26 Ocak'ta ekranlarda olup olmadığına dair detaylar...

boga-20.jpg

SURVİVOR ALL STAR HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Survivor All Star, haftanın altı günü ekranlarda yer alıyor. Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri izleyicilerle buluşan program, kıran kırana mücadeleleriyle büyük beğeni topluyor. Ancak, 26 Ocak tarihinde Survivor All Star yeni bölümü ekranlarda olmayacak.

26 OCAK SURVİVOR NEDEN YOK?

26 Ocak Cuma akşamında Survivor All Star'ın yerine Aşka Düşman dizisi ekranlara gelecek.