Survivor All Star 2. eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor All Star 2024 yarışmasında, tempolu mücadeleler hiç durmadan devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının adaya veda ettiği bu mücadelede, hayatta kalmak için çetin bir mücadele veriliyor. Kadın yarışmacıların azalması nedeniyle bu hafta tekrar erkekler arasında bir eleme oldu. Peki, kim kazandı? İkinci eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star 2. eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor All Star 2024 yarışmasında, mücadele dolu yarışlar hiç durmadan devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının adaya veda ettiği bu mücadelede, hayatta kalmak için çetin bir mücadele veriliyor. Geçen hafta erkekler arasında yapılan elemenin ardından bir yarışmacı veda etti. Normalde bu hafta kadınlar arasında elemenin olması planlanmıştı. Ancak Acun Ilıcalı, kadın yarışmacıların azalması nedeniyle bu hafta tekrar erkekler arasında bir elemenin olacağını duyurdu. Peki, oyunu kim kazandı? İkinci eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, detaylar...

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu için mavi ve kırmızı takımlar karşı karşıya geldi. Bu oyun her iki takım için de oldukça kritikti çünkü kazanan takım büyük bir avantaj elde edecekti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda, baştan beri önde olan ve moralli bir başlangıç yapan Kırmızı takım, 12-6'lık skorla dokunulmazlık oyununun galibi oldu.

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden Mavi takım, konseyde gitme adayını belirledi. Böylece haftanın ikinci eleme adayı Hakan oldu.