Polatların avukatı açıkladı! Dilan Polat sürekli ağlayıp, oğlunun sözlerini sayıklıyormuş

Engin ve Dilan Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, önemli açıklamalarda bulunarak, "Dilan Polat ile sohbet ediyoruz ama oğlunu sayıklayıp ağlıyor. Oğlunun ona söylediği cümleleri tekrarlıyor hep. Ben ruh halini çok sağlıklı bulmuyorum" dedi.

Polatların avukatı açıkladı! Dilan Polat sürekli ağlayıp, oğlunun sözlerini sayıklıyormuş

‘Kara para’ ve ‘vergi kaçırma’ soruşturmasında tutuklanan, mal varlıklarına el konan ve şirketlerine kayyum atanan Dilan ve Engin Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın ruh sağlığını iyi bulmadığını belirterek, sürekli ağladığını açıkladı.

"KARA PARA VE BAHİS SUÇUNA DAHİL DELİL ELDE EDİLMEDİ"

Haberler.com YouTube stüdyosunda sunucu Melis Yaşar’ın sorularını yanıtlayan avukat Hüseyin Kaya, çiftin MASAK raporuna göre gelirlerinin yüzde 90’ını internet üzerindeki satışlardan elde ettiğini belirterek, "Kara para ve bahis suçuna dahil delil elde edilmedi. Vergiyi az ödemek için faturaları yüksek, satışları az gösteriyorlardı" dedi.

"BEN RUH HALİNİ ÇOK SAĞLIKLI BULMUYORUM"

Dilan Polat’ın ruh halinden bahseden Kaya, "Ben gittiğimde hep ağlıyor. Sohbet ediyoruz ama oğlunu sayıklayıp ağlıyor. Oğlunun ona söylediği cümleleri tekrarlıyor hep. Ben ruh halini çok sağlıklı bulmuyorum. Engin ile telefonla görüşüyor ara sıra" açıklamasında bulundu.