Nuri Alço hasta mı? Nuri Alço'ya ne oldu? Nuri Alço kim?

Bayram tatili için Eskişehir'e gittiği sırada hastaneye kaldırılan Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, ilk açıklamayı yaptı. Ünlü sanatçı Nuri Alço'ya dair çeşitli sorular gündeme geldi. Peki, Nuri Alço kimdir ve kaç yaşında? Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? İşte konu hakkında merak edilenler...

Nuri Alço hasta mı? Nuri Alço'ya ne oldu? Nuri Alço kim?

Ünlü oyuncu Nuri Alço, hastaneye kaldırıldı. Sevenleri, durum hakkında bilgi almak için interneti tercih etti. Nuri Alço hakkında araştırılanlar arasında, kim olduğu ve kaç yaşında olduğu gibi sorular yer aldı. Ayrıca, Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili endişeler dile getirildi. Peki, Nuri Alço sağlık durumu nasıl? Nuri Alço kimdir? İşte, Nuri Alço hakkında merak edilenler...

nuri-alco.jpg

NURİ ALÇO SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hastane yönetimi, Nuri Alço’nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Alço’nun bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen açıklamada, "Sanatçı Nuri Alço Eskişehir Hastanemize, bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurmuş olup, gerekli muayeneleri ve ön tetkikleri yapılmıştır. Hastamız kan sulandırıcı (antikoagülan) aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır" denildi.

NURİ ALÇO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Nuri Alço, 26 Nisan 1951'de Eskişehir'de doğdu. Türk sinema oyuncusu ve eski manken olarak tanınıyor. Soy bakımından babası Pomak asıllı Bulgaristan göçmenidir ve dedesi ünlü Kırkpınar pehlivanı Kel Aliço'dur.

Askerlik sonrasında profesyonel voleybol kariyerine Eskişehir'deki Altay Spor Kulübü'nde ve Ordu Milli Takımı'nda devam etti. Daha sonra bankacılık ve Pfizer ilaç şirketinin ilaç mümessilliği ile şirket temsilciliği gibi farklı işlerde çalıştı. Çevresinin yönlendirmesiyle 26 yaşında Günaydın ve Saklambaç gazetelerinde mankenlik yapmaya başladı. 1974 yılında Okan Uysaler'in teklifiyle Yeşilçam'a adım attı ve daha sonra Türker İnanoğlu'nun önerisiyle "Yakışıklı Kötü Adam" rollerine geçti. Yeşilçam'da genellikle tecavüzcü ve kötü adam rolleriyle tanınır. Günümüzde sinemacılık kariyerine devam ediyor.