Melisa Döngel'den açıklama geldi! Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Magazin gündeminden düşmeyen Melisa Döngel, adının Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz'la aşk iddialarına karışması hakkında konuştu.

Melisa Döngel'den açıklama geldi! Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

'Bizim Hikaye', 'Elif', 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam', 'Dünyayla Benim Aramda' ve 'Barbaros Hayreddin: Sultan Fermanı' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Melisa Döngel, dün gece Kuruçeşme'deki bir etkinliğe katıldı.

Aşk hayatıyla ilgili açıklama yapan güzel oyuncu, futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi.

boga-59.jpg

"KEŞKE BİRİ OLSA"

Döngel, "Hayatımda kimse yok, keşke birisi olsa" diyerek başladığı açıklamasında, geçtiğimiz günlerde adı anılan Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi. "Kendisini tanımıyorum bile. Öyle bir aşk haberi doğru değil. Ben Fenerbahçeliyim. Çok koyu bir taraftar değilim ama takım tutmak adı altında söylerseniz Fenerbahçe taraftarıyım" diyen Döngel, gülümseyerek açıklamasını tamamladı.

boga-57.jpg

"AŞK KADINIYIM DİYEBİLİRİM AMA ADAY YOK"

Aşka ve sevgiye kapılarını sonuna kadar açık tuttuğunu belirten oyuncu, "Aşk kadınıyım diyebilirim ama aday yok. Duygusal bir kadınım. Aşka ve sevgiye önem veririm. Bana sonsuz bir sevgiyle gelirse birisi, ben de ona koşarım" şeklinde duygularını ifade etti.