Melike Şahin ile İBB karşı karşıya geldi! Sahneye çıkmadı

İBB tarafından Feshane'de düzenlenen öğretmenlere özel konserde sahneye çıkacak olan şarkıcı Melike Şahin, şiddetli rüzgar sebebiyle sahneye çıkmayarak konser alanında 3 saat bekleyen öğretmenlerin tepkisini çekti. Şahin sosyal medyadan açıklama yaparken, kendisiyle alakası olmadığını söyledi ama İBB'den açıklama gecikmedi.

Melike Şahin ile İBB karşı karşıya geldi! Sahneye çıkmadı

Melike Şahin ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında Feshane'de düzenlenen öğretmenlere özel konserde yaşanan anlaşmazlık, şiddetli rüzgar nedeniyle sahneye çıkmama kararıyla gerginleşti. Şarkıcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada olayın kendisiyle ilgili olmadığını belirtirken, İBB'den açıklama geldi.

MELİKE ŞAHİN: ÇOK ÜZGÜNÜM

Ünlü şarkıcı Melike Şahin, Feshane'deki öğretmenlere özel düzenlenen konserde, şiddetli rüzgar şartları nedeniyle sahneye çıkmaktan vazgeçti. Üç saat boyunca konser alanında bekleyen yüzlerce öğretmen, şarkıcıyı beklemenin ardından hayal kırıklığına uğradı. Melike Şahin, olayın rüzgarla ilgili olduğunu ve kendisiyle alakasının olmadığını belirterek üzgün olduğunu ifade etti.

Şahin, yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış. Hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için." dedi.

"MELİKE ŞAHİN'İN EKİBİ SAHNEYE ÇIKMAYA İKNA OLMADIĞI İÇİN..."

İBB Kültür'den yapılan açıklamada ise, "Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz" denildi.