Meli Bendeli yeni imajıyla gündem oldu! Meli Bendeli kimdir?

Meli Bendeli, yeni imajıyla gündeme otururken, kim olduğu bir kez daha merak edildi. Meli Bendeli kimdir, Meli Bendeli hangi dizilerde oynadı, Meli Bendeli cinsiyet mi değiştirdi? İşte detaylar...

Meli Bendeli yeni imajıyla gündem oldu! Meli Bendeli kimdir?

İzlenme rekorları kıran Çukur dizisinin önemli karakterleri arasında yer alan Timsah Celil'i canlandıran ünlü oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değişimi sonrasında Meli Bendeli ismiyle anılmaya başlandı.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan oyuncu Bendeli'nin yeni pozları gündeme oturdu. Saçlarını sarıya boyatan ünlü oyuncu, göğüslerine yaptırdığı silikonları öne çıkaran pozlar paylaştı.

İşte Bendeli'nin yeni imajı:

meli-3-ouxg.jpg

MELİ BENDELİ KİMDİR?

Meli Bendeli, Türk dizi ve tiyatro oyuncusu olarak tanınan bir isimdir. 1989 yılında Ankara'da doğan Bendeli, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı.

meli-bendelinin-yatak-pozu-qkenubb1.jpg

Trans birey kimliğiyle gündeme gelen Meli Bendeli'nin asıl adı Ahmet Melih Yılmaz'dır. Trans kimliğini açıkladıktan sonra bu isimle daha fazla tanınmaya başlayan oyuncu, Çukur dizisinde canlandırdığı 'Timsah Celil' karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.

25312-79kz-rpoc-vcv6.jpg

Meli Bendeli daha önce, "Sıradan Bir Gün", "Gölgelerin İçinde", "Ali’nin Tabiatı", "İçimdeki Kahraman", "Yeniden Leyla", "Orada", "Gölgeler İçinde", "Yuva", "Körfez", "Daha", "Abluka", "Hatırla Gönül", "Felaket", "Cam Tavanlar", "Ex Aşkım", "Çukur" ve "Hayat Şarkısı" gibi projelerde yer aldı. Meli Bendeli, oyunculuk kariyerinde farklı karakterlerle çeşitli başarılar elde ederek dikkat çekti.