Laz kızından sonra şimdi de Donsuz Kelly! "Kocam kısır olduğu için dostumdan hamile kaldım"

TikTok yayınları şok etmeye devam ederken, şimdi de "Donsuz Kelly" adlı kullanıcı gündeme oturdu. Başörtüsü takarak şaşırtan videolar paylaşan kadın bir videosunda, "Kocam kısır olduğu için çok bitkin durumda ben de dostumdan hamile kalıp ona senden hamileyim dedim. İyi bir şey mi yaptım kötü bir şey mi yaptım. İnanın bilmiyorum" dedi.

Laz kızından sonra şimdi de Donsuz Kelly! "Kocam kısır olduğu için dostumdan hamile kaldım"

Son zamanlarda sosyal medya platformları, özellikle TikTok üzerinden yayılan ahlaka aykırı içerikler, toplumun hassas noktalarını gündeme getiriyor.

Başörtüsünü kullanarak ahlaksız yayınlar yapan bazı kişilerin TikTok'taki müstehcen içerikleri büyük tepki çekiyor.

TİKTOK YAYINLARI ŞOK ETMEYE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz haftalarda, TikTok'ta göğüs dekoltesiyle canlı yayın açan ve hediye olarak binlerce lira toplayan "laz kızı" adlı kullanıcı olay yaratmıştı. Gülhatun D. isimli kişi, Emniyet tarafından gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı ve pişman olduğunu belirterek bir daha ahlaka aykırı içerik üretmeyeceğini söyledi.

haber-fotograflari-2023-12-01t134934-206.jpg

ŞİMDİ DE "DONSUZ KELLY" ORTAYA ÇIKTI

Bu skandalın ardından "Donsuz Kelly" adlı başka bir kişi de TikTok platformunda soyunarak başına başörtüsü takıp tepki çeken danslar sergiledi.

"KOCAM KISIR OLDUĞU İÇİN DOSTUMDAN HAMİLE KALIP SENDEN HAMİLEYİM DEDİM"

Donsuz Kelly, bir yayınında kocasının kısır olduğunu iddia ederek dostundan hamile kaldığını ve kocasına hamilemiş gibi yalan söylediğini itiraf ederek, "Kocam kısır olduğu için çok bitkin durumda ben de dostumdan hamile kalıp ona senden hamileyim dedim. İyi bir şey mi yaptım kötü bir şey mi yaptım. İnanın bilmiyorum" dedi.

Sosyal medya üzerinden yapılan bu tür istismarlar, toplumda büyük tepkilere neden oluyor ve platformları düzenlemeler yapmaya ve içerik denetimi konusunda daha etkili önlemler almaya sevk ediyor.