Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su konuştu! Settar Tanrıöğen geri mi dönüyor?

Kızılcık Şerbeti‘nde Abdullah rolünü devralan Ahmet Mümtaz Taylan, Settar Tanrıöğen için "Kendisinin de isteğiyle, onayıyla bu şekilde devam etme gereği doğdu. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur, döne. İsterse diziye döner ya da başka işler yapar" dedi.

Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su konuştu! Settar Tanrıöğen geri mi dönüyor?

''Kızılcık Şerbeti' dizisinde Settar Tanrıöğen'in sağlık sorunları nedeniyle ayrılmasının ardından Abdullah Ünal rolünü Ahmet Mümtaz Taylan devraldı.

Taylan, dün Aslı Atasoy'un sunduğu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat tarafından düzenlenen 'Görseli Düşünmek' temalı seminerde konuştu.

"İSTERSE DİZİYE DÖNER"

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 'Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünün finalinde ilk kez seyirci karşısına çıkan Taylan gelen eleştirileri de değerlendirdi. Taylan, "Kabul edenler de oldu, 'Ay olacak mı acaba ?'diye kaygılanan da oldu… Hepsi olur. Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İşe gösterilen sevgiye layık olmaya gayret edeceğiz. Bakalım önümüzdeki günlerde görürüz.

Settar Tanrıöğen'le dost olacak kadar görüşemedik ama saygım, sevgim çok fazladır. Özel bir oyuncudur, bir sürü işini bayılarak izledik. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur, döner… İsterse diziye döner ya da başka işler yapar. Her zaman gözümüz ondadır" ifadelerini kullandı.