Kızılcık Şerbeti'nde Pembe ve Alev arasında savaş! "Ağlayarak terk edeceksin burayı"

Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Kızılcık Şerbeti'nin 56'ıncı bölümünden yeni fragman yayınlandı.

Kızılcık Şerbeti'nde Pembe ve Alev arasında savaş! "Ağlayarak terk edeceksin burayı"

Kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz'ın yer aldığı senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nden yeni fragman geldi.

"AĞLAYARAK TERK EDECEKSİN BURAYI"

Yayınlanan fragmana göre, Ünalların evinde ipler iyice geriliyor. Alev'in (Müjde Uzman) Ünalların konağına ani bir şekilde girmesi, büyük bir çatışmanın fitilini ateşliyor. Tanıtımda, Pembe'nin Alev için özel bir oda hazırlaması izleyicileri şaşırtırken, Pembe'nin Alev'e "Ağlayarak terk edeceksin burayı" demesi ise bomba etkisi yaratırken, iki kadın arasındaki gerginliğin ne yöne evrileceği merak konusu oldu.

Umut ile birlikte İstanbul'u terk etme kararı alan Nursema'ya, Rüzgar'ın "gitme" demesi dikkat çekiyor. Nilay ve Doğa'nın bir araya gelmesi merak uyandırırken, Görkem ve Fatih'in romantik tekne gezisi tanıtımın dikkat çeken sahnelerinden biri haline geliyor. Bu gelişmelerle birlikte, karakterler arasındaki ilişkilerin nasıl evrileceği ve olayların hangi yöne doğru ilerleyeceği izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.