Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman dönüyor? Dizinin Apo'su Settar Tanrıöğen'in son durumu nedir?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakteri ile sevenleri karşısına çıkan usta oyuncu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması nedeniyle hastanede tedavi altına alınmıştı. Sağlığı nedeniyle Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Apo karakterine de ara vermek durumuna kalmıştı. Peki, Settar Tanrıöğren Kızılcık Şerbeti dizisine ne zaman dönecek?

Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman dönüyor? Dizinin Apo'su Settar Tanrıöğen'in son durumu nedir?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah rolüne hayat veren Settar Tanrıöğen, geçirdiği rahatsızlık sebebi ile hastaneye kaldırılmış ve peş peşe ameliyatlar geçirmişti. Settar Tanrıöğen sağlık durumu merak konusu oldu. Settar Tanrıöğen son durumu nedir?

SETTAR TANRIÖĞEN SAĞLIK DURUMU

26 Ocak Cuma Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. İki kez ameliyat geçiren oyuncu, yoğun bakım ardından normal odaya alındığı belirtilmişti. Durumu iyiye giden Settar Tanrıöğen’in bir hafta daha hastanede kalacağı açıklanmıştı.

Taburcu olması planlanan ancak iyileşmesi beklenenden yavaş ilerleyen Settar Tanrıöğen'in, bir süre daha hastanede tedavi göreceği öğrenildi.

KIZILCIK ŞERBETİ APO NE ZAMAN DÖNECEK?

Usta oyuncunun iki bölüm daha rol aldığı dizide olmayacağı belirtildi. Sonraki bölümler için Settar Tanrıöğen’in doktorlarından alınacak bilgiye göre hareket edileceği öğrenildi.