Kızıl Goncalar dizisine büyük şok! Mekan izinleri...

Kızıl Goncalar dizisi gündemde kalmaya devam ediyor. Başrolünde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı dizi, iddiaya göre şimdi de mekan iptal edilmesi şokuyla karşı karşıya kaldı.

Kızıl Goncalar dizisine büyük şok! Mekan izinleri...

FOX TV'de yayınlanmaya başlayan "Kızıl Goncalar" dizisi, bir tarikatın seküler bir aileyle karşılaşmasını konu alması nedeniyle gündeme oturdu. Dizinin yayından kaldırılması için başlatılan kampanyalar ve RTÜK'ün gelen şikayetler üzerine inceleme başlatmasıyla Kızıl Goncalar en çok konuşulan diziler arasında yer alıyor.

KIZIL GONCALAR DİZİSİNE İPTAL ŞOKU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak, dizinin yapım şirketi Gold Film'in çekim izinlerinin iptal edildiği iddia edildi. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne bağlı İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından 8 ve 21 Eylül'de alınan izinlerin iptal edildiği öne sürüldü.

İddiaya göre, dizi için büyük bütçeler harcanarak dekore edilen Hanımlar Eğitim ve Kültür Vakfı'nın bulunduğu Bayrampaşa Medresesi ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları ve Mensupları Vakfı binasında çekim yapma izinleri iptal edildi.