Kıvanç Tatlıtuğ, "Evlilik sence zor mu?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi yine hayran bıraktı

Kıvanç Tatlıtuğ, katıldığı programda evlilik hakkındaki görüşüyle beğeni üstüne beğeni aldı. Tatlıtuğ, "Evlilik neden ötekileştiriliyor? Evlilik, tukaka bir şey mi? Güzel bir şey. Sevgiliyken de aşkın ömrünün bitmesi gerekiyorken biter" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, "Evlilik sence zor mu?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi yine hayran bıraktı

Beren Saat'le birlikte İbrahim Selim'in 'Ajaba' isimli programına konuk olan Kıvanç Tatlıtuğ'un evlilikle ilgili açıklamaları, bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

ekran-goruntusu-2023-11-24-130311.png

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Behlül'ü Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix'te yayına giren İstanbul İçin Son Çağrı filminde yıllar sonra yeniden bir araya geldi

ekran-goruntusu-2023-11-24-130441.png

Film nedeniyle ikili sık sık birçok etkinlikte bir araya gelirken, son olarak İbrahim Selim'in "Ajaba" isimli programına konuk oldu. Aşk-ı Memnu'nun, filmin ve özel hayatın konuşulduğu programda çok tatlı anlar ve sohbetler yaşandı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un "Sence evlilik zor mu?" sorusuna verdiği yanıt ve evliliği sonuna kadar savunması izleyicileri mest etti.

ekran-goruntusu-2023-11-24-130355.png

"EVLİLİK NEDEN ÖTEKİLEŞTİRİLİYOR?"

Tatlıtuğ, kendisine gelen soruya şöyle yanıt verdi:

"Evlilik zor mu? Evlilik sence sevgili olmak zor mu? Evliliği neden böyle bir kalıba sokuyoruz ki, değil. İlişkinin bir akışı var. Her şey içinde var yani. Evlilik aşkı öldürüyor mu? Sevgililik öldürür mü? Evlilik neden ötekileştiriliyor? Evlilik, tukaka bir şey mi? Güzel bir şey. Sevgiliyken de aşkın ömrünün bitmesi gerekiyorken biter. Bir raf ömrü vardır bitmesi gerekiyordur biter."