Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddialarına yanıt geldi!

Türkiye'nin jönleri arasına girebilecek kadar yakışıklı olan oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun, oyuncu eşi Sinem Kobal'ı aldattığı iddia edildi. Konuyla ilgili açıklama geldi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddialarına yanıt geldi!

Sosyal medyada dolaşıma giren ve ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'ı aldattığı iddiaları gündeme otururken, çiftten 2. Sayfa programına yanıt geldi.

t25-sinem-kobal-hamile-mi-kac-231.jpg

Sosyal medya platformlarında hızla yayılan söylentilerin merkezinde, Kenan İmirzalıoğlu'nun başka bir ilişki içerisinde olduğu iddiaları yer aldı. Ancak çift, iddialara karşı sessiz kalmayarak iddialara jet hızında yanıt verdi.

1475578.jpg

ÇİFT İHANET İDDİALARINI YALANLADI

2. Sayfa programının X hesabından konuyla ilgili açıklama yapılırken, "Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’a ihanet ettiği iddiası sosyal medyada hızla yayıldı. Çift cephesinden 2. Sayfa’ya yapılan açıklamada ise söylentilerin gerçek olmadığı, evliliklerinde herhangi bir sorun yaşanmadığı belirtildi" denildi.

demet-akalin-kenan-imirzalioglu-3.jpg

Çiftin açıklaması, sosyal medyada ve magazin basınında geniş yankı buldu. Sinem Kobal, geçtiğimiz ay katıldığı İbrahim Selim ile Bu Gece programında İbrahim Selim'in "Kenan İmirzalıoğlu ile tanıştığınız anı hatırlıyor musun?" sorusuna, "Hatırlamaz mıyım? Görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar. Tuttu kolumdan çekti diyebilirim. Ben de böyle kaldım tabii ki" diye cevap vermişti. İmirzalıoğlu ise "Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu" diyerek aşkını bir kez daha ilan etmişti.