Kenan İmirzalıoğlu "Yılın Erkeği" seçildi, Sinem Kobal ise kıyafetiyle geceye damga vurdu

Harpers'ın düzenlediği "Women of the Year Awards" ödül töreninde Kenan İmirzalıoğlu, Yılın Erkeği ödülü almaya hak kazandı. Eşi Sinem Kobal ise giydiği kıyafetle geceye damga vurdu.

Kenan İmirzalıoğlu "Yılın Erkeği" seçildi, Sinem Kobal ise kıyafetiyle geceye damga vurdu

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada çıkan 'ihanet' iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak çift, katıldıkları bir ödül töreninde el ele göz göze poz vererek bu iddialara cevap verdi. İddiaları yalanlayan çift, evliliklerinde herhangi bir sorun olmadığını belirtti ve olayın tamamen saçmalık olduğunu ifade etti.

"BİZ UMURSAMADIK"

49 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu, sosyal medyada çıkan iddialara gülerek yaklaştı ve "Siz bunu ciddiye almadınız değil mi? Biz çünkü umursamadık. O yüzden insanların hafızasını kirletmeye gerek yok. Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar. O haber nerden çıktı bilen var mı? Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki? Biz bununla nasıl baş edeceğiz? İşin aslını siz biliyorsunuz. Buna rağmen bize sormayın. Eyvallah canlar" dedi.

Çift, bu olayın ardından Harpers'ın düzenlediği "Women of the Year Awards" ödül törenine birlikte katıldı. Kenan İmirzalıoğlu, geceye Yılın Erkeği ödülünü alarak damga vurdu. Sinem Kobal ise 1.690 dolar değerindeki kırmızı elbisesiyle gece boyunca dikkatleri üzerine çekti.

Çift, gece boyunca samimi pozlar vererek birbirlerine olan sevgi ve bağlılıklarını gösterdi. Sinem Kobal'ın cesur ve iddialı kıyafeti ise magazin gündemine oturdu. Sosyal medyada, "Siyah çorap dışında enfes", "Gittikçe cesurlaşıyor kadın", "Kadın çok tarz" gibi yorumlar yapıldı.