Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama: Taburcu olmadı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki evinde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan usta Oyuncu Kadir İnanır taburcu oldu denilmişti. Ancak oyuncunun sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yapıldı.

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama: Taburcu olmadı

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Beykoz'daki evinde rahatsızlanan Yeşilçam'ın usta Oyuncusu Kadir İnanır hastaneye kaldırılmıştı. İnme geçiren Kadir İnanır'ın taburcu olduğu söylenmişti ancak Jülide Kural'dan yeni bir açıklama geldi.

ÜNLÜ OYUNCU TABURCU EDİLMEDİ

24 Mart Pazar sabahı evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alındı ve tedbir amaçlı entübe edildi. 74 yaşındaki ünlü oyuncu, 27 Mart Çarşamba günü doktorlar tarafından uyandırıldı.

İnme geçiren Kadir İnanır'ın iyileştiği ve hatta taburcu olduğu iddiası ortaya atıldı. Ancak, usta oyuncunun eşi Jülide Kural, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, İnanır'ın hala hastanede olduğunu ve taburcu edilmediğini belirtti. Kural, Kadir İnanır'ın hastane değiştirerek, rehabilitasyon sürecine başlamak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne yerleşti.

ekran-goruntusu-2024-04-05-084707.png