İnci Taneleri yeni bölüm bu hafta yok mu? İnci Taneleri neden yok?

Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri'nin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Ancak son olarak 10. bölümü yayımlanan dizi için yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı. İzleyiciler, bu hafta neden İnci Taneleri'nin yeni bölümünün olup olmadığını merak ediyor. Peki, İnci Taneler bu hafta yok mu? İnci Taneleri neden yok?

İnci Taneleri yeni bölüm bu hafta yok mu? İnci Taneleri neden yok?

Her perşembe Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka yer alıyor. Yeni bölümüyle her hafta izleyenleri ekran başına toplayan İnci Taneleri bu hafta Kanal D'nin yayın akışında yer almadı. Milyonların merakla beklediği dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı yayınlanmayacak mı merak ediliyor. Peki, İnci Taneleri yeni bölümü bu hafta olacak mı? İnci Taneleri bu hafta yok mu?

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

İnci Taneleri dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın yer aldığı İnci Taneleri dizisi yeni bölümü yayın akışında yer almadı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İnci Taneleri, her perşembe yayımlanıyor. Ancak 4 Nisan günü tekrar bölümü yayımlanacak. İnci Taneleri dizisinin bayram zamanı da ekranda olmayacağı bildirildi. İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü 18 Nisan'da sevenleri karşısına çıkacak.