İmamoğlu'ndan Alper Rende'ye: Ben Betül'den yanayım haberin olsun!

Sosyal medya fenomeni Alper Rende, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı diyaloğu paylaştı. İmamoğlu, Rende'ye, "Valla Alper, Betül ile barışmana çok sevindim. Bu zor zamanlarda moral verici bir detay oldu. Biliyorsun, memleket meselesine dönüştü. Betül'e iyi davran, ben Betül'den yanayım haberin olsun" dedi.

İmamoğlu'ndan Alper Rende'ye: Ben Betül'den yanayım haberin olsun!

Alper Rende ve Betül Çakmak çiftinin barışması, sosyal medyada geniş bir ilgi gördü. Çift, geçmişte yaşadıkları ayrılığın ardından Instagram üzerinden paylaştıkları "Nerede kalmıştık?" başlıklı bir video ile tekrar bir araya geldiklerini duyurdu. Bu gelişme, takipçileri tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

"BEN BETÜL'DEN YANAYIM HABERİN OLSUN"

Özellikle bu barışma haberinin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Alper Rende arasında geçen diyalog, sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu'nun, "Valla Alper, Betül ile barışmana çok sevindim. Bu zor zamanlarda moral verici bir detay oldu. Biliyorsun, memleket meselesine dönüştü. Betül'e iyi davran, ben Betül'den yanayım haberin olsun" dediği bir video, Alper Rende tarafından Instagram hesabından paylaşıldı.

Alper Rende, paylaşımının altına "Konu nerelere geldi. Hanımcılık kazanacak…" notunu yazarken, Betül Çakmak ise, "Ben de sizden yanayım Ekrem başkanım" dedi.