İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı

Sanatçı İlhan Şeşen'den sevenlerini üzecek haber geldi. Duayen sanatçı Şeşen'in akciğer kanserine yakalandığı öğrenildi.

İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı

Türk müziğinin usta sanatçılarından İlhan Şeşen, müzik dünyasına damga vuran şarkılarıyla tanınan bir isim olarak sevilen bir müzisyen olarak biliniyor. Ancak, üzücü bir haber geldi. İlhan Şeşen'in akciğer kanserine yakalandığı açıklandı.

AKCİĞER KANSERİNE YAKALANDI

Bir süredir Bodrum'da yaşayan Şeşen, hastalığı nedeniyle İstanbul'da tedavi görmeye başladı. İlhan Şeşen, geçtiğimiz senelerde katıldığı bir televizyon programında müzikle ilgili düşüncelerini paylaşmıştı. Sosyal medyanın müzik dünyasında hızla yayıldığını ve bu nedenle bir şeyi duymanın çok kolay olduğunu belirten sanatçı, sevme ve eleştirme arasında önemli bir fark olduğunu vurgulamıştı.

Özellikle müzik sektöründeki değişikliklere dair yorum yapan Şeşen, birçok yeni şarkının hızla unutulduğunu ve literatüre geçmediğini ifade etmişti. Kendisinin pek çok şarkıyı sevmediğini ve dinlemediğini belirten sanatçı, özellikle rap müzikle ilgilenmediğini ve sözlerini anlamadığını dile getirmişti.

İlhan Şeşen'in sevenleri, usta sanatçının sağlığına kavuşması için dua ve desteklerini sürdürüyor.