Hande Ataizi Aşk-ı Memnu uyarlaması "Bihter"in galasında Farah Zeynep Abdullah'ı solladı

Aşk-ı Memnu" uyarlaması olan Bihter filmi galasında, Firdevs Yöreoğlu'na hayat veren Hande Ataizi, fiziği ve tarzıyla gecenin yıldızı oldu. Ataizi'ni görenler "gecenin parlayan yıldızı" yorumlarını yaptı.

Hande Ataizi Aşk-ı Memnu uyarlaması "Bihter"in galasında Farah Zeynep Abdullah'ı solladı

Aşk-ı Memnu" uyarlaması olan Bihter filmi galasında, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi, sadece oyunculuğuyla değil aynı zamanda görünümü ve tarzıyla da dikkat çekti. Ünlü oyuncu, başroldeki Farah Zeynep Abdullah'tan daha çok konuşulan Ataizi, yıllara meydan okuyan çekiciliği ve benzersiz tarzıyla sosyal medyada olay yarattı.

HANDE ATAİZİ GECEYE DAMGA VURGU

50 yaşındaki Hande Ataizi, galada sergilediği şıklığı ve kusursuz fiziği ile gündemin zirvesine yerleşti. Spor tutkunu olan Ataizi, son zamanlarda yaptığı açıklamada 34 bedene düştüğünü belirtmişti.

Galadaki etkileyici stiliyle dikkat çeken Hande Ataizi, sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Ünlü internet fenomeni Danla Bilic, güzel oyuncunun tarzını gördüğünde "Hande Ataizi'nin güzellik normal mi? Asla değil" yorumunu yaptı.

640xauto.jpg

"GALANIN EN GÜZEL VE PARLAYAN YILDIZI"

Hande Ataizi'nin hayranları da sosyal medyada bir araya gelerek, "Galanın en güzel ve parlayan yıldızı" gibi övgü dolu yorumlarını paylaştılar.

Ayrıca, Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah'ın galada aralarında herhangi bir gerilim olmadığını açıklamaları, film ekibinin uyumlu bir çalışma sergilediğini gösterdi. Her iki oyuncunun da birbirlerine övgü dolu sözlerle yaklaşması, filmin başarılı bir atmosferde çekildiğini vurguladı.