Hadise ilk aşkını açıkladı: 6 yıl beraber olduk!

Türkiye'nin çok sevilen sanatçılarından Hadise, konuk olduğu YouTube programında magazin gündemine konu olacak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hadise, tam bir aşk kadını olduğunu ifade ederken, ilk aşkını açıklayarak 6 yıl boyunca birlikte olduklarını söyledi.

Hadise ilk aşkını açıkladı: 6 yıl beraber olduk!

Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından Hadise, YouTube'da bir programa konuk oldu ve samimi açıklamalarda bulundu. Purple Hej kanalındaki röportajında Hadise, ilk aşkını ve kişisel özelliklerini paylaştı.

"İLK GÖRÜŞTE AŞKA İNANIRIM"

Hadise, "Aşkı ve aşık olmayı seviyorum. İçimde kelebekler uçuşuyor. Ama aşk benim için artık 7/24 değil. İlk aşık olduğum ünlü Backstreet Boys’dan Nick Carter. Çocukken playback ve koreografilerini yapardık. İlk görüşte aşka inanırım ama bunu en son ilk aşkımda yaşadım. 17 yaşındaydım. Bir garson olarak çalışıyordu dans kulübünde. Gördüm ve vuruldum. Sonra 6 yıl beraber olduk. Erkeğim için her şeyi yaparım." şeklinde konuştu.

"ÖDEMELERİMDE GECİKİYORUM"

Ayrıca, kliplerine büyük emek harcadığını ve bu konuda iddialı olduğunu belirten Hadise, sahne öncesi yaşadığı heyecanı hiçbir şeyin öldüremediğini ve fobisinin olmadığını ifade etti. Kendisiyle ilgili sevmediği üç şeyi de paylaşan Hadise, "Bavulumu hep son anda hazırlıyorum. Çok çabuk panik yapıyorum. Ödemelerimde gecikiyorum." dedi.

Hadise'nin samimi açıklamaları magazin gündemine otururken, hayranları şarkıcının özel yaşamı hakkında daha fazla bilgi edinmiş oldu.