Güzellik sektörüne giren Şahangiller'den şaşırtan açıklama!

Şahangiller çifti Gönül ve Emrah Şahan, güzellik sektörüne girdiklerini ancak başarılı olamadıklarını açıklayarak, "3,5 ay boyunca bu sektörde böyle paraların kazanılmasının çok zor olduğunu görüp sektöre tam manasıyla giremeden çıkmış olduk" dedi.

Güzellik sektörüne giren Şahangiller'den şaşırtan açıklama!

Sosyal medya platformlarında paylaştıkları eğlenceli videoları ile tanınan Şahangiller çifti, Gönül ve Emrah Şahan, bir süre önce güzellik merkezi açma kararı almıştı. Ancak uzun bir süredir bu girişimleriyle ilgili paylaşım yapmayan çift, sonunda konu hakkında bir açıklama yaparak güzellik sektöründen vazgeçtiklerini duyurdu.

Şahangiller adıyla tanınan Gönül ve Emrah Şahan çifti de güzellik merkezi sahibi olma hevesiyle sektöre adım atmıştı. Ancak maddi güçlerinin yetersiz olması nedeniyle yatırımcılarıyla bir projeye giriştiklerini, buna karşılık sektörde bekledikleri başarıyı elde edemediklerini açıkladılar.

sosyal-medya-gelirleri-maaslarini-gecince-istifa-13983573-9309-amp.webp

"PARA KAZANILMASININ ÇOK ZOR OLDUĞUNU GÖRÜP SEKTÖRE GİREMEDEN ÇIKMIŞ OLDUK"

Açıklamada çift, şu ifadelere yer verdi:

"Arkadaşlar sizler de fark etmişsinizdir 1 aydır güzellik salonu ile alakalı paylaşım yapmıyoruz. Biz de herkes gibi yüksek ciro yapan güzellik merkezlerini görüp bir hevesle bu ise atılmak istedik. Ama maddi gücümüz elvermediğinden yatırımcımız ile böyle bir projeye girdik. Ama maalesef 3,5 ay boyunca bu sektörde böyle paraların kazanılmasının çok zor olduğunu görüp sektöre tam manasıyla giremeden çıkmış olduk. Bu süre içerisinde franchise isteyenler de oldu fakat daha biz kendi şubemizi kalkındıramamışken franchise vermek mantıksız diyerek kimseyi de sektöre sokmadık. İşi hakkıyla yapan bir sürü tanıdığımız var. Herkesi aynı kefeye koymamak lazım tabi ama biz bu ticaret işini beceremedik. Şu an tek Şahangiller Kokoreç ve Hopylol Kozmetik işlerimize yoğunlaşacağız. Çok soran olduğu için toplu cevap vermek istedik."