Filiz Akın korkuttu!

Oyuncu Filiz Akın, sevenlerini üzdü. Hastaneye kaldırıldığını açıklayan Filiz Akın, "Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim" dedi.

Filiz Akın korkuttu!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Akın, hem ses tellerindeki sorunlar hem de kulağındaki kanserle mücadele ediyordu. Usta oyuncu, dün akşam hastaneye kaldırıldı.

Hastanede odasından yapılan paylaşımla sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgi veren Filiz Akın, 10 Kasım'da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi ve COVID benzeri şikayetlerle hastaneye kalmak zorunda kaldığını belirtti. Ertesi gün tedaviye evde devam etme şartıyla taburcu olduğunu ifade etti. Akın, paylaşımının devamında umutlu bir ifadeyle, "İnşallah bugün kontrollerde 'İyileşme yolundasınız' derler" şeklinde yazdı.

FİLİZ AKIN SEVENLERİNİ ENDİŞELENDİRDİ

Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili bu açıklamalar, usta oyuncunun sevenleri ve hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı, dualarla desteklendi.

Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"10 Kasımda şiddetli öksürük, ateş yükselmesi ,kovid benzeri şikayetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık İnşallah bugün kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ derler. P.S: Öyle de oldu Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim Bana moral oldunuz."