Fenomen 'Şulemsi' kimdir, kaç yaşında? Eşi Yasince kimdir?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve yüzüne yaptırdığı estetikleri ile dikkat çeken fenomen Şule Kayatürk'ün gerçekte kim olduğu takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki kimdir bu aniden zenginleşen fenomen Şule Kayatürk?

Fenomen 'Şulemsi' kimdir, kaç yaşında? Eşi Yasince kimdir?

Şule Kayatürk Kimdir? Şula Kayatürk Kaç Yaşında?

Sosyal medyada Şulemsi olarak tanınan Şule Kayatürk, 1997 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Şu an 26 yaşındadır. Hızlı kilo verme sürecine dair tüyolara da sık sık yer veren Şule Kayatürk, Şulemsi ismini taşıyan güzellik merkezini işletiyor.

2-1.jpg

ŞULE KAYATÜRK'ÜN İNSTAGRAM HESABI NEDİR?

Şule Kayatürk, instagramda "@sulemsi" kullanıcı adıyla yer alıyor. 1 Milyon takipçisi olan isim takipçileri tarafından yakından takip ediliyor.

ŞULE KAYATÜRK NE İŞ YAPIYOR?

2013 yılından bu yana aktif olarak sosyal medyada etkin olan Şule Kayatürk, farklı mecralarda da kendine yer edinmiştir.

Makyaj sanatçılığı, sosyal medya etkileyiciliği ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren Şule Kayatürk'ün kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi bulunmaktadır.

sulemsi-sule-kayaturk-kimdir-sulemsi-nasil-zengin-oldu-kac-yasinda-nereli1-1.webp

ŞULEMSİ'NİN EŞİ YASİN KAYATÜRK KİMDİR?

Şule Kayatürk'ün eşi Yasin Kayatürk de sosyal medya paylaşımlarında yer alması dolayısıyla merak edilen isimler arasında yer alıyor. Bir dönem ayrılık haberleri ile gündeme gelen çift, 7 ay önce birlikte söyledikleri bir şarkıya da klip çekmişlerdi.