Farah Zeynep Abdullah, Türkiye'nin en çekici kadınını seçti!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Türkiye'nin en çekici kadının hızlıca seçti. Bir TikTok oyunuyla seçimini yapan Abdullah, tereddüt bile etmeden Hadise'yi seçti.

Farah Zeynep Abdullah, Türkiye'nin en çekici kadınını seçti!

Son zamanlarda "Bihter" filmi ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımla gündemde. TikTok platformunda popüler olan filtrelerle oynayan Farah Zeynep Abdullah, Türk kadınlarının en çekici ismi konusundaki tercihini ünlü şarkıcı Hadise'den yana kullanarak takipçilerinin dikkatini çekti.

m6jzk68fau6jspqlkl-q1a.jpg

TEREDDÜT BİLE ETMEDEN HADİSE DEDİ

Paylaştığı videoya "Sürpriz sonlu" notunu ekleyen Abdullah, Türk kadınlarının çekicilik yarışmasında Hadise'yi tercih etti. Videoda hızla geçilen diğer isimlere şans vermeden son karede kendisinin Hadise'ye rakip olduğu anlarda seçim yapmadan videoyu sonlandıran Farah Zeynep Abdullah, takipçilerini gülümsetti.

17950152-640xauto.png

Eğlenceli ve sürpriz sonlu bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada geniş bir beğeni kitlesi tarafından ilgiyle karşılandı. Abdullah'ın bu neşeli videosu, hayranları tarafından binlerce kez beğenildi ve paylaşıldı. Sosyal medya platformlarında hızla yayılan bu eğlenceli an, Farah Zeynep Abdullah'ın takipçileri arasında konuşulan konular arasında yer aldı. İşte o eğlenceli video:

@fafazey

sürpriz son

♬ Yaz Günü - Hadise