Eylül Öztürk'ten Alp Kılınç hakkında şok iddia! Deprem yardımlarını kendisi mi kullandı?

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç hakkında şok eden bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, Kılınç'ın deprem döneminde para topladığını ve bu paraları hesabına aktardığını iddia etti.

Eylül Öztürk'ten Alp Kılınç hakkında şok iddia! Deprem yardımlarını kendisi mi kullandı?

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, sosyal medya fenomeni Alp Kılınç'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerde para topladığını ve bu paraları hesabına aldığını iddia etti.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına mesaj gönderen Eylül Öztürk, Alp Kılınç hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

"DEPREM ZAMANINDA YARDIM KİSVESİ ALTINDA HESABINA PARA ALDIĞI DEKONTLARI VAR"

Öztürk, şunları söyledi:

"Tüm belgeleri devlete sunduğum halde, araştırmada olduğum halde olaylar gündemde olmaya devam ediyor. Tek bir şey istiyorum. Elimde Alp denen şahsiyetin deprem zamanında ve sonrasında yardım toplama kisvesi altında çatır çatır hesabına para aldığı dekontlar var. Bunun gibi bir şeyi ben yapsaydım tüm manşetlerdeydim. Bunların hepsini ispatladım, dekontları elimde var. Haber kanallarına attım. Yapmadığım şeylerle günlerdir gündemden düşmüyorum. Kimsenin elinde bir kanıt yok. Sadece Alp Bey konuşuyor.

Kimse de çıkarıp bir tane belge sunamadı. Ben konuşmadıkça yalanlar ortaya atıldı. Belge kanıt yok ama benim bu adamla ilgili belgelerim var. Bütün haber kanallarına attım neden yayınlamıyorlar? Bu çocuk izlenme almak için akla hayale gelmeyecek şeyleri gündeme getirdi. Benim kariyerim yerle bir oldu. Şirketime kayyum atanacak, bütün personelimi işten çıkarttım. "