Eylül Öztürk gözyaşları içinde anlattı: Kariyerimin nasıl bittiğini anlatan belgesel yapmak istiyorum

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, hakkındaki soruşturma devam ederken bir video paylaşarak, "Kariyerimin nasıl bittiğini anlatan belgesel yapmak istiyorum" dedi. Açıklamalarda bulunan Öztürk, video sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Eylül Öztürk gözyaşları içinde anlattı: Kariyerimin nasıl bittiğini anlatan belgesel yapmak istiyorum

Engin ve Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından hakkında soruşturma başlatılan fenomenler arasında yer alan ve mal varlığına el konulan Eylül Öztürk, yaşadıklarını gözyaşlarına boğularak anlattı.

"ÇOK BÜYÜK BEDEL ÖDEDİM BE"

Sürecin tamamlanması sonrasında bir belgesel yaparak kariyerinin nasıl bittiğini anlatacağını söyleyen Öztürk, videoda şunları söyledi:

"Korumaya çalıştığım, elimden geleni yaptığım imajımın çöp olduğuna mı yanayım, insanların gözünde ne hale düştüğüme mi yanayım, sağdan soldan bakışlar karşısında ezildiğime mi yanayım, ailemin her arayana kendilerini ispat etmeye çalıştıklarına mı yanayım… Çok büyük bedel ödedim be."

Videoda merkezlerinde çalışan kişileri işten çıkarmak zorunda kaldıklarını ifade eden Öztürk, Türkiye'deki evini de kapattığını söyledi.

"MİLLET 10 TANE MALİKANEM VAR SANIYOR"

Amerika'da 10 evi bulunan Eylül Öztürk, evleri nasıl aldığını açıklamış ve "Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye'de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika'da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul'da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef" demişti.